Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
textura pecivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
(Eliška Sponerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva
(Michaela Kurková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8lge6c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení texturních vlastností a barevných změn běžného pečiva v průběhu skladování
(Klára Zadražilová)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vpyk0d// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Radka OSINKOVÁ)2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8s38wo// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití necereálních mouk při výrobě smaženého pečiva
(Andrea Lisá)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//visrgq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
(Vikendra Dabash)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma
Srovnání parametrů pečiva vyrobeného z vybraných pseudocereálií a netradičních obilovin
(Alena PETRJANOŠOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//votoaj// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Aneta BRABENCOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//z1e7kq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Prvovýroba | Práce na příbuzné téma
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na pečivo
(Helena ZIMMELOVÁ)2019, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//6chwll// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma