Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

textura syru

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Textura tavených sýrů s různou koncentrací alginátu sodného
 (Lucie MYNARČÍKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t9mnif// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
 (Aruzhan Kuzhaniyazova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
 (Kateřina Szewczyková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o10vjc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu
 (Lenka PERNICKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zgvfa7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv různých ternárních směsí vybraných fosforečnanových solí na texturu tavených sýrů
 (Dominika ZAČALOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//h7vtx5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání.
 (Karel STANĚK)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1do98b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vlákniny na konzistenci termizovaných sýrů
 (Miroslav Jaššo)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i67q5i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Studium texturních vlastností blokových tavených sýrů s různými typy hydrokoloidů
 (Markéta HAVRANOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dgwtvm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Eva WEISEROVÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv protektivních mikrobiálních kultur na senzorickou kvalitu sýrů
 (Iveta Urbanová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ea365j// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)