Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
textura syruKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Textura tavených sýrů s různou koncentrací alginátu sodného
(Lucie MYNARČÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t9mnif// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
(Aruzhan Kuzhaniyazova)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
(Kateřina Szewczyková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o10vjc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aplikace stres-testu v analýze textury u sýrů eidamského typu
(Lenka PERNICKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zgvfa7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různých ternárních směsí vybraných fosforečnanových solí na texturu tavených sýrů
(Dominika ZAČALOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h7vtx5// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změny textury a senzorických vlastností sýrů s plísní Penicillium nalgiovense během zrání.
(Karel STANĚK)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1do98b// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vlákniny na konzistenci termizovaných sýrů
(Miroslav Jaššo)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i67q5i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Studium texturních vlastností blokových tavených sýrů s různými typy hydrokoloidů
(Markéta HAVRANOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dgwtvm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Eva WEISEROVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv protektivních mikrobiálních kultur na senzorickou kvalitu sýrů
(Iveta Urbanová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ea365j// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma