Theses on the same topic (having an identical keyword):

texture

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
STRUKTURA A TEXTURA V ZAHRADNÍ A KRAJINNÉ TVORBĚ - NÁVRH ZAHRADNÍHO PROSTORU S DŮRAZEM NA JEDNOLIVÉ ASPEKTY SMYSLOVÉHO VNÍMÁNÍ
 (Tereza Nidetzká)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4oydou// | Zahradní a krajinářská architektura / | Theses on a related topic

Využití korelační mikroskopie při hodnocení Gossovy textury v GOES
 (Renáta Palupčíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/140752 | Materiálové inženýrství / Progresivní technické materiály | Theses on a related topic

Zahrada v zimě – Struktura a textura v zahradní a krajinné tvorbě
 (Kateřina Hronová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vnz1yw// | Zahradní a krajinářská architektura / | Theses on a related topic

Textura mléčných dezertů fermentovaných v obalu
 (Klaudie Šudrychová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6vaokh// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Využití senzorické analýzy při hodnocení textury potravin
 (Eva Pacnerová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sn4c7l// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
 (Kateřina Szewczyková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o10vjc// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
 (Miroslava Potůčková)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//15kvku// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Theses on a related topic

Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
 (Eliška Sponerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Modifikace textury fermentovaných mléčných výrobků
 (Jan Pištěk)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//lv5re0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
 (Veronika Stetsenko)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)