Theses on the same topic (having an identical keyword):
textureKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
STRUKTURA A TEXTURA V ZAHRADNÍ A KRAJINNÉ TVORBĚ - NÁVRH ZAHRADNÍHO PROSTORU S DŮRAZEM NA JEDNOLIVÉ ASPEKTY SMYSLOVÉHO VNÍMÁNÍ
(Tereza Nidetzká)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4oydou// | Zahradní a krajinářská architektura / | Theses on a related topic
Využití korelační mikroskopie při hodnocení Gossovy textury v GOES
(Renáta Palupčíková)2020, Diplomová práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/140752 | Materiálové inženýrství / Progresivní technické materiály | Theses on a related topic
Zahrada v zimě – Struktura a textura v zahradní a krajinné tvorbě
(Kateřina Hronová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vnz1yw// | Zahradní a krajinářská architektura / | Theses on a related topic
Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
(Aruzhan Kuzhaniyazova)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Modifikace textury fermentovaných mléčných výrobků
(Jan Pištěk)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//lv5re0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Textura mléčných dezertů fermentovaných v obalu
(Klaudie Šudrychová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6vaokh// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
(Eliška Sponerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
(Kateřina Prokešová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Textura mléčných dezertů fermentovaných v obalu
(Klaudie Šudrychová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6vaokh// | Technologie potravin / | Theses on a related topic