Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

texture

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
STRUKTURA A TEXTURA V ZAHRADNÍ A KRAJINNÉ TVORBĚ - NÁVRH ZAHRADNÍHO PROSTORU S DŮRAZEM NA JEDNOLIVÉ ASPEKTY SMYSLOVÉHO VNÍMÁNÍ
 (Tereza Nidetzká)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4oydou// | Zahradní a krajinářská architektura / | Práce na příbuzné téma

Využití korelační mikroskopie při hodnocení Gossovy textury v GOES
 (Renáta Palupčíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta materiálově-technologická / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/140752 | Materiálové inženýrství / Progresivní technické materiály | Práce na příbuzné téma

Zahrada v zimě – Struktura a textura v zahradní a krajinné tvorbě
 (Kateřina Hronová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vnz1yw// | Zahradní a krajinářská architektura / | Práce na příbuzné téma

Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
 (Veronika Stetsenko)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
 (Aruzhan Kuzhaniyazova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
 (Kateřina Szewczyková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o10vjc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
 (Eliška Sponerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Textura mléčných dezertů fermentovaných v obalu
 (Klaudie Šudrychová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6vaokh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití senzorické analýzy při hodnocení textury potravin
 (Eva Pacnerová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sn4c7l// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Modifikace textury fermentovaných mléčných výrobků
 (Jan Pištěk)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//lv5re0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)