Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

texture

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Využití senzorické analýzy při hodnocení textury potravin
 (Eva Pacnerová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sn4c7l// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
 (Kateřina Szewczyková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o10vjc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
 (Miroslava Potůčková)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//15kvku// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
 (Kateřina Prokešová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
 (Veronika Stetsenko)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
 (Aruzhan Kuzhaniyazova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Modifikace textury fermentovaných mléčných výrobků
 (Jan Pištěk)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//lv5re0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
 (Eliška Sponerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Syntéza textur
 (Václav Smutný)

2014, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/104150 | Informační a komunikační technologie / Informatika a výpočetní technika | Práce na příbuzné téma

Popisovače textur při práci s biomedicínskými daty
 (Jana Matějková)

2010, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/wws3f/ | Informatika / Počítačová grafika a zpracování obrazu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)