Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
textureKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití senzorické analýzy při hodnocení textury potravin
(Eva Pacnerová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sn4c7l// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
(Kateřina Szewczyková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o10vjc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv syrovátkových bílkovin na texturu mléčných výrobků
(Miroslava Potůčková)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//15kvku// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
(Kateřina Prokešová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jr5nvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
(Aruzhan Kuzhaniyazova)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Modifikace textury fermentovaných mléčných výrobků
(Jan Pištěk)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//lv5re0// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu soli na texturu a stárnutí běžného pečiva
(Eliška Sponerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t45tvr// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Syntéza textur
(Václav Smutný)2014, Bakalářská práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/104150 | Informační a komunikační technologie / Informatika a výpočetní technika | Práce na příbuzné téma
Popisovače textur při práci s biomedicínskými daty
(Jana Matějková)2010, Bakalářská práce, Fakulta informatiky / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wws3f/ | Informatika / Počítačová grafika a zpracování obrazu | Práce na příbuzné téma