Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
texturni analyzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Texturní analýza pomocí LBP
(Petr NEDUCHAL)2011, Bakalářská práce, Fakulta aplikovaných věd / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//ybqhc3// | Aplikované vědy a informatika / Kybernetika a řídicí technika | Práce na příbuzné téma
Aplikace texturní rtg-difrakční analýzy v tektonice - kvantifikace přednostní orientace kalcitu v karbonátových horninách
(Stanislav Kurdík)2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jesbz/ | Geologie / | Práce na příbuzné téma
Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
(Silvie Minaříková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ntn8ms// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
(Silvie Radomská)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vody na texturní vlastnosti bezlepkového pečiva
(Pavel Křupka)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0pl4rq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané faktory ovlivňující texturní vlastnosti analogů tavených sýrů
(Zuzana Hanáková)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8tw7tc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Pavel Mančík)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ir2nfp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Ternární směsi fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Štěpánka Slavíková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6mvj8m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Eva WEISEROVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Ternární směsi vybraných fosforečnanů a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů.
(Štěpánka SLAVÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0rx1i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma