Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

texturni parametry

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Texturní a mikrobiální změny ve vybraných částech eidamské cihly v průběhu jejího zrání
 (Lenka NENUTILOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0u9wtb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
 (Simona Maděrová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4oj75i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv aplikace různých polyfosforečnanů na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Pavel Mančík)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ir2nfp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných fosforečnanových solí a hydrokoloidů na texturní vlastnosti masných výrobků
 (Bach Son Long NGUYEN HUYNH)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w28x3n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv procesních parametrů na jakostní ukazatele sterilovaných okurků
 (Alena Jedounková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pfc8r7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zabalených v potravinářském vosku
 (Jiří Ludvík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6cdbzc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku vybraných dekarboxyláza-pozitivních zákysových bakterií mléčného kvašení na jakostní parametry modelových přírodních sýrů
 (Kristýna Glawatá)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nyrr40// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv složení mléka na vybrané parametry modelových vzorků jogurtů
 (Helena SLANINOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hk64vw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Studium texturních změn pevných látek po adsorpci polutantů
 (Marek HUĎA)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//4epz9x// | Chemie / Analytická chemie pevné fáze | Práce na příbuzné téma

Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
 (Silvie Minaříková)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ntn8ms// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)