Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
texturni profilova analyzaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
(Jitka ŠINDLEROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//200dgx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na jakost paštik
(Markéta Družbík)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha2c1f// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
(Richardos-Nikolaos Salek)2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby čerstvých sýrů s využitím symbiotických kultur
(Terezie Husarová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p3vsf0// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách
(Blanka Břečková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ytjonx// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vaškových)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
(Wendy Číhalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
(Kateřina Soukupová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
(Romana Zderčíková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z3b0xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
(Zuzana Charousová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hfj7au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma