Theses on the same topic (having an identical keyword):
texturni profilova analyzaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Změna texturních vlastností analogů tavených sýrů v důsledku aplikace vybraných hydrokoloidů
(Jitka ŠINDLEROVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//200dgx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
(Richardos-Nikolaos Salek)2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
(Kateřina Soukupová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů u modelového vzorku sýra
(Andrea Dlabajová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yhyn7l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic