Theses on the same topic (having an identical keyword):

texturni vlastnosti

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
 (Veronika Poledníková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti sýrů a metody jejich hodnocení
 (Jaroslav Samec)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ujs26v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
 (Silvie Radomská)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Lucie Vaškových)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
 (Kristýna Šantová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//hshj0r// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
 (Eliška Jarošová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
 (Lucie Ďoubalová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mn9g4f// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
 (Veronika Halamková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kuwe5z// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti hovězího masa
 (Edelina Memedliaeva)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//q30to9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
 (Eliška Musilová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nb5nov// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)