Theses on the same topic (having an identical keyword):
texturni vlastnostiKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv použité pšeničné mouky na texturní vlastnosti muffinů
(Veronika Poledníková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pauwvt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Texturní vlastnosti sýrů a metody jejich hodnocení
(Jaroslav Samec)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ujs26v// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Texturní vlastnosti drůbežího masa a výrobků
(Silvie Radomská)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n34kyy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv sójových proteinů na vybrané vlastnosti tavených sýrových omáček
(Lucie Vaškových)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xh2ggy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
(Kristýna Šantová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hshj0r// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
(Eliška Jarošová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3eh3qb// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
(Lucie Ďoubalová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mn9g4f// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
(Veronika Halamková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kuwe5z// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Texturní vlastnosti hovězího masa
(Edelina Memedliaeva)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//q30to9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
(Eliška Musilová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nb5nov// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic