Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
texturni vlastnostiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
(Jiří Hamáček)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti těstovin
(Michaela Vintrlíková)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vuvtza// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium vlivu metody přípravy na strukturní, texturní a elektronové vlastnosti niklem modifikovaných TiO\dindex{2}materiálů
(Kateřina Kozumplíková)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//bw5yo6// | Chemie / Technická fyzikální chemie | Práce na příbuzné téma
Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
(Tereza Šmigurová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Texturní a barevné vlastnosti sýrů ošetřených extracelulárními enzymy
(Jana Jašková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2hvi17// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti čokoládových cukrovinek
(Štěpánka Pastorková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gh8b8h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti jednotlivých částí jatečného drůbežího těla
(Simona Welszarová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//lcg8w4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti prsní a stehenní svaloviny kuřat
(Martin Bartl)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//noknx4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti tyčinek s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování
(Eliška Špačková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5cp0ze// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu zpracování larev potemníka brazilského na barevné a texturní vlastnosti produktu
(Jana Čaloudová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//a3ugp7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma