Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

texturni vlastnosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
 (Jiří Hamáček)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtvr8s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti těstovin
 (Michaela Vintrlíková)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//vuvtza// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium vlivu metody přípravy na strukturní, texturní a elektronové vlastnosti niklem modifikovaných TiO\dindex{2}materiálů
 (Kateřina Kozumplíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//bw5yo6// | Chemie / Technická fyzikální chemie | Práce na příbuzné téma

Vliv sterilačního záhřevu na reologické a texturní vlastnosti tavených sýrových výrobků
 (Tereza Šmigurová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//72wxle// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Texturní a barevné vlastnosti sýrů ošetřených extracelulárními enzymy
 (Jana Jašková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2hvi17// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti jednotlivých částí jatečného drůbežího těla
 (Simona Welszarová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//lcg8w4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti čokoládových cukrovinek
 (Štěpánka Pastorková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gh8b8h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti prsní a stehenní svaloviny kuřat
 (Martin Bartl)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//noknx4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti tyčinek s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování
 (Eliška Špačková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5cp0ze// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu zpracování larev potemníka brazilského na barevné a texturní vlastnosti produktu
 (Jana Čaloudová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//a3ugp7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)