Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
the gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Najvetšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve, gastronómii a kúpeľnictve
(Dominika Vidová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dxqb6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Udržateľnosť v hotelierstve a gastronómii
(Bašovská Bašovská)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/tkdw2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
(Jozef Kontuľ)2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
The influence of immigrants from British ex-colonies on English gastronomy in metropolitan London
(RADANA HALLAL)2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//go22uk// | Filologie / Anglický jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Le reflet de la gastronomie francaise dans le roman Une gourmandise de Muriel Barbery
(Eliška Syrová)2021, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/let28/ | Specializace v pedagogice / Francouzský jazyk se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
(Daniel Korcsmáros)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vplyv zdieľanej ekonomiky na proces nákupného rozhodovania spotrebiteľov vo vybranej oblasti
(Karolína Vymyslická Mišíková)2022, Diplomová práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/y9f46/ | Ekonomika a management podniku / | Práce na příbuzné téma
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
(Deana Gieratová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtz6z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
(Katarína Černajová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
(Eliška Beránková)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma