Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

the gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Najvetšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve, gastronómii a kúpeľnictve
 (Dominika Vidová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dxqb6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Udržateľnosť v hotelierstve a gastronómii
 (Bašovská Bašovská)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/tkdw2/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nedostatok zamestnancov v hotelierstve a gastronómii ako sociálny problém Českej republiky
 (Jozef Kontuľ)

2022, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/y5ivp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

The influence of immigrants from British ex-colonies on English gastronomy in metropolitan London
 (RADANA HALLAL)

2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//go22uk// | Filologie / Anglický jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Le reflet de la gastronomie francaise dans le roman Une gourmandise de Muriel Barbery
 (Eliška Syrová)

2021, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/let28/ | Specializace v pedagogice / Francouzský jazyk se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
 (Daniel Korcsmáros)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f49au/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Vplyv zdieľanej ekonomiky na proces nákupného rozhodovania spotrebiteľov vo vybranej oblasti
 (Karolína Vymyslická Mišíková)

2022, Diplomová práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/y9f46/ | Ekonomika a management podniku / | Práce na příbuzné téma

Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
 (Deana Gieratová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtz6z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
 (Katarína Černajová)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
 (Eliška Beránková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/stjpm/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)