Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

the michelin guide

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
 (Gažová Gažová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/kbgbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
 (Deana Gieratová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtz6z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017
 (Lucia Pálková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Le nouveau souffle en cuisine française
 (Jana STANÍKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//vqez2y// | Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - francouzština | Theses on a related topic

L'expression ou non-expression du sujet dans les textes appliqués au tourisme. Etude linguistique.
 (Eva KOTASOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//dh233l// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Theses on a related topic

L'emploi du futur simple et du futur périphrastique dans les textes choisis appliqués au tourisme. Les variantes syntaxiques et stylistiques de ces tiroirs
 (Petra HRBÁČKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//d24vsc// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Theses on a related topic