Theses on the same topic (having an identical keyword):
the michelin guideKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
(Gažová Gažová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/kbgbw/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
(Deana Gieratová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtz6z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic
Analýza ponuky a obsluhy v pražských reštauráciách obsiahnutých v sprievodcovi Michelin Guide 2017
(Lucia Pálková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Le nouveau souffle en cuisine française
(Jana STANÍKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//vqez2y// | Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - francouzština | Theses on a related topic
L'expression ou non-expression du sujet dans les textes appliqués au tourisme. Etude linguistique.
(Eva KOTASOVÁ)2011, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//dh233l// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Theses on a related topic
L'emploi du futur simple et du futur périphrastique dans les textes choisis appliqués au tourisme. Les variantes syntaxiques et stylistiques de ces tiroirs
(Petra HRBÁČKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//d24vsc// | Filologie / Francouzština ve sféře podnikání | Theses on a related topic