Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
theobromin a cokoladaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Elektrochemické stanovení theobrominu a theofylinu\nl{} na elektrodách uhlíkového typu
(Kristýna Vitoušová)2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//v3mxv8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Význam pochutin ve výživě a kulinárních úpravách potravin
(Dana Žížalová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9d6sue// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Čokoláda a její složení
(Lucie Kaňová)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//klg0sw// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
(Kateřina Eflerová)2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
(Dávid Krajňák)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cxcjuc// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
(David ZEMÁNEK)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xtk7k9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma