Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

theobromin a cokolada

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Elektrochemické stanovení theobrominu a theofylinu\nl{} na elektrodách uhlíkového typu
 (Kristýna Vitoušová)

2019, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//v3mxv8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Význam pochutin ve výživě a kulinárních úpravách potravin
 (Dana Žížalová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9d6sue// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Čokoláda a její složení
 (Lucie Kaňová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//klg0sw// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Čokoláda jako zdroj významných látek pro zdraví člověka
 (Kateřina Eflerová)

2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//t48rp2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
 (Dávid Krajňák)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cxcjuc// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.
 (David ZEMÁNEK)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xtk7k9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma