Theses on the same topic (having an identical keyword):

titracni kyselost

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Viskozita a kyselost vybraných druhů bílých jogurtů
 (Zuzana BÁRTOVÁ)

2015, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3j5zpx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Vliv přídavku vybraných karagenanů na titrační kyselost fermentovaných mléčných výrobků
 (Lenka NENUTILOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1ygcp7// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Stanovení titrační kyselosti mléka a mléčného cukru ve vzorcích mléka
 (Kateřina Marcaníková)

2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5opckd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic

Stanovení kyselosti a vybraných chemických parametrů v obilovinách
 (Jana HERMANOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//v0a2a2// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv býka na mléčnou užitkovost a technologické vlastnosti mléka dojnic
 (Ondřej Polák)

2015, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bj9ue1// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Theses on a related topic

Vliv nepřímého UHT záhřevu na vybrané vlastnosti mléka
 (Jiří Štěpánek)

2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xi4kgq// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Návrh rodinné farmy zaměřené na chov koní a zpracování klisního mléka
 (Lucie Hájková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ivvxfb// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Theses on a related topic

Vliv zdravotního stavu dojnic na množství, složení a technologické vlastnosti jejich mléka
 (Andrea Justová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hzozg2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic