Theses on the same topic (having an identical keyword):
tocopherolsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Tokoferoly a jejich funkce v antioxidačním systému rostlin
(Jakub Tomšej)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w5f6q/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Theses on a related topic
Vliv přidání mrkve do výživy cvrčka banánového (Gryllus assimilis) na obsah karotenoidů a tokoferolů
(Terezie Mačková)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5eupd1// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Theses on a related topic
Analýza mastných kyselin a tokoferolů v olejích pomocí GC-MS
(Michaela Kamenická)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0qm5dq// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Obsah tokoferolů (vitaminu E) ve smažených potravinách
(Štěpán Czornyj)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//h6z1fi// | Chemie a analýza potravin / | Theses on a related topic
Oxidační produkty tokoferolů, tokotrienolů a fenolových kyselin
(Anastasia Aksenova)2017, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//jlbmpb// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Ztráty tokoferolů během kulinárního zpracování potravin
(Petra Hrůšová)2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//szz7sk// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Ztráty tokoferolů během smažení
(Jakub Fišnar)2018, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//btc5rw// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Theses on a related topic
Chladová odolnost hmyzu a sezónní změny ve složení sterolů a tokoferolů
(Tomáš URBAN)2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//mjejar// | Biologie / Experimentální biologie | Theses on a related topic
Analýza vitaminu E (tokoferolů) v potravinách
(Nela Imramovská)2011, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//pesxkk// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Detekce antioxidační aktivity tokoferolů testem využívajícím plasmidovou DNA.
(Nikola BURIANOVÁ)2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//yfp9ti// | Biologie / Experimentální biologie | Theses on a related topic