Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tofuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba tofu a jeho nutriční aspekty
(Andrea Krejsová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dquclh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sója, tofu a jejich role na českém trhu
(Magdalena PETROVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x3wxqa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita sójových výrobků
(Monika Čermáková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//72agfh// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Culinary Crossroads: A study of dish names in English and Chinese language within Michelin awarded restaurants in Taiwan
(Daniel Lechovič)2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hzyra/ | Čínská studia / | Práce na příbuzné téma