Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tokoferolKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vitaminy v obilovinách
(Markéta Cirusová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yu0hyx// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitaminu E v suchých skořápkových plodech
(Veronika Kudelová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//89zdoq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Stabilita stolních olejů
(Zuzana Benedová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7h8l3r// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma