Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tokotrienolyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení vitaminu E v suchých skořápkových plodech
(Veronika Kudelová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//89zdoq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mák jako potenciálně významný zdroj vitaminu E
(Iveta Albrechtová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yewk0l// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Stabilita stolních olejů
(Zuzana Benedová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7h8l3r// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika lipofilních vitaminů a jejich stanovení chromatografickými technikami
(Tereza ŠENKOVÁ)2007, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8lqsjw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma