Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tradice rybarstvi a rybnikarstvi

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Tradice a zvyklosti jako udržitelný produkt cestovního ruchu
 (Martina KUDRLIČKOVÁ)

2017, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fry78w// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Komentovaný překlad prezentace podniku Rybářství Třeboň Hld. a.s. z češtiny do ruštiny
 (Barbora PROVÁZKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//mybval// | Filologie / Ruština se zaměřením na hospodářsko-právní a turistickou oblast | Práce na příbuzné téma

Rybářské expozice v Jižních Čechách jako východisko pro realizaci rybářské expozice v Městském muzeu a galerii Vodňany
 (Jitka Velková)

2007, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/gh9t9/ | Historické vědy / Muzeologie | Práce na příbuzné téma

Community based product – metodika tvorby produktu, specifika, case study
 (Anna Tichá)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/v75cz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Ryba v české gastronomii
 (Anna Sinkulová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tefys/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
 (Petr Müller)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8117/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Rybí pokrmy jako součást české národní identity
 (Eliška Steinerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma