Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tradice rybarstvi a rybnikarstviKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tradice a zvyklosti jako udržitelný produkt cestovního ruchu
(Martina KUDRLIČKOVÁ)2017, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fry78w// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Komentovaný překlad prezentace podniku Rybářství Třeboň Hld. a.s. z češtiny do ruštiny
(Barbora PROVÁZKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//mybval// | Filologie / Ruština se zaměřením na hospodářsko-právní a turistickou oblast | Práce na příbuzné téma
Rybářské expozice v Jižních Čechách jako východisko pro realizaci rybářské expozice v Městském muzeu a galerii Vodňany
(Jitka Velková)2007, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gh9t9/ | Historické vědy / Muzeologie | Práce na příbuzné téma
Community based product – metodika tvorby produktu, specifika, case study
(Anna Tichá)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/v75cz/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Ryba v české gastronomii
(Anna Sinkulová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tefys/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
(Petr Müller)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8117/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Rybí pokrmy jako součást české národní identity
(Eliška Steinerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma