Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tradicni ceske zvyky a pokrmyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
(Lenka Novotná)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
(Kamila Madziová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/udcij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
(David Erkol)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci
(Kateryna Kosolapova)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lchjp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Příprava pokrmů v minulosti jako součást české a moravské lidové kultury
(Kateřina Trubičková)2016, Bakalářská práce, Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//aqaayj// | Specializace v pedagogice / historie - humanitní studia | Práce na příbuzné téma