Theses on the same topic (having an identical keyword):

tradicni kuchyne

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 21 theses)
Regionální kuchyně Polska a jejich vývoj v současnosti
 (Radka Chmelinová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//ps8kw2// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic

Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
 (Lucie Brtníčková)

2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Theses on a related topic

Tradiční česká gastronomie v restauracích
 (Pavel Kaplan)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//luaocf// | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Theses on a related topic

Národní kuchyně jako součást stereotypního vnímání Ruska
 (Michaela Cvejnová)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB11127 | Biologie / Biologie se zaměřením na vzdělávání, Ruský jazyk se zaměřením na vzdělávání | Theses on a related topic

Čínská kuchyně jako lék - historická a současná perspektiva
 (Kateřina BABKOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//roavw2// | Filologie / Čínská filologie | Theses on a related topic

Tradiční české a evropské pokrmy v moderní kuchyni pro žáky SOŠ
 (Michaela POLÁŠKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//1670sb// | Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku / | Theses on a related topic

Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
 (Vladislav Vondrášek)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/bk9nx/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
 (David Erkol)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic

CHARAKTERISTIKA, TRADÍCIE A ZVYKY GRUZÍNSKEJ KUCHYNE
 (Matej Cingel)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//jzrtql// | Gastronomie, hotelnictví a turismus obor - Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Theses on a related topic

Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
 (Lenka Novotná)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 21 theses)