Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tradicni pokrmy a potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
 (Karolína Kubecová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
 (Kamila Madziová)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/udcij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka
 (Jana POPELKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ofir8t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu
 (Yveta Karlová)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yctlhi// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Srovnání konzumace tradičních potravin a pokrmů mezi městy a vesnicemi dvou regionů
 (Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sed2gf// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Gurmánský cestovní ruch v Luhačovicích a okolí
 (Janušová Janušová)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rgydw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin
 (Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kx1guz// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stravovací služby na farmářských trzích v Praze a Bruselu
 (Tereza Buzková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/82427 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
 (Ondřej Jansa)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3n1r5a// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma

Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
 (Michaela Voborníková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)