Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tradicni potravinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Význam soutěže "Regionální potravina" jako rozvojový potenciál
(Eva Štauberová)2014, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ukbo8t// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Nové potraviny v Evropě
(Martina Vysoudilová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//74za29// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka
(Jana POPELKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ofir8t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Regionální značení potravin ve vybraných regionech ČR a SR
(Jana Vrbová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fd04v9// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Tradiční a moderní metody stanovení vlhkosti v potravinách
(Tereza Machoňová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//99rinm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
(Karolína Kubecová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
(Klára HUDCOVÁ)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//986vvp// | Filologie / Španělský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu
(Yveta Karlová)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yctlhi// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Dostupnost bioprodukce a regionálních potravin v Libereckém kraji se zaměřením na tuzemské zdroje
(Michaela Horáková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nhmiv9// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma