Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tradicni surovinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
ANALÝZA TRADIČNÍ GASTRONOMIE S VYUŽITÍM LOKÁLNÍCH SUROVIN VE VYBRANÝCH REGIONECH
(Anna Obleshchuk)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//gz3fwt// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití netradičních surovin jako alternativy sladu při výrobě piva
(Jiří Vedral)2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l23c5f// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
(Lenka Novotná)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tradiční česká kuchyně
(Ilona NAVRÁTILOVÁ)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//0po0sp// | Humanitní studia / Sociologie - Andragogika | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby piva z netradičních surovin.
(Natalie Valentová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5vwd9k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Méně tradiční rostlinné zdroje kosmetických surovin
(Petra Novotná)2009, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//vu69ix// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Víno z netradičných surovin
(Patrik Čizmadia)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//649q8i// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
(Elizaveta Abramova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/yy3oq/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
(Kateřina ČERNÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4it8pg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza gastronomické kultury v Čínské lidové republice
(Tai Ge Liu)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/dtutl/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma