Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tradicni suroviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

ANALÝZA TRADIČNÍ GASTRONOMIE S VYUŽITÍM LOKÁLNÍCH SUROVIN VE VYBRANÝCH REGIONECH
 (Anna Obleshchuk)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//gz3fwt// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití netradičních surovin jako alternativy sladu při výrobě piva
 (Jiří Vedral)

2024, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l23c5f// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
 (Lenka Novotná)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční česká kuchyně
 (Ilona NAVRÁTILOVÁ)

2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//0po0sp// | Humanitní studia / Sociologie - Andragogika | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby piva z netradičních surovin.
 (Natalie Valentová)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5vwd9k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Méně tradiční rostlinné zdroje kosmetických surovin
 (Petra Novotná)

2009, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//vu69ix// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Víno z netradičných surovin
 (Patrik Čizmadia)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//649q8i// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
 (Elizaveta Abramova)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/yy3oq/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
 (Kateřina ČERNÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4it8pg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza gastronomické kultury v Čínské lidové republice
 (Tai Ge Liu)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dtutl/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma