Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tradicni vyroba pivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva
(Viktoriia Kogustova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/e7skj/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Porovnání tradiční výroby piva s moderními technologiemi
(Anna FLOSOVÁ)2011, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//q1mfoz// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby piva z netradičních surovin.
(Natalie Valentová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5vwd9k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Projekt budování značky piva Zlínský švec
(Lukáš Mládek)2013, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//100tah// | Ekonomika a management / Management a marketing | Práce na příbuzné téma
Spontánně kvašená piva
(Karolina Chroustovska)2018, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//5ccz3p// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vývoj obsahu biogenních aminů v procesu výroby piva
(Ladislav Štěpánek)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l4tyte// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma