Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
transglutaminaseKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Characterisation of reaction products of milk proteins with transglutaminase
(Dmytro Harkavchenko)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sox969// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Identifikace a studium inhibitoru lidské transglutaminázy 2 (TG2) z přírodních zdrojů.
(Sára Plisková)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c78pw/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
(Aruzhan Kuzhaniyazova)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující modifikaci mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou
(Nikola Durkačová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6k9ldv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv modifikace bílkovin mikrobiální transglutaminasou na výrobu sýrů
(Kateřina Ábelová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//4t6i4u// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití mikrobiální transglutaminasy při výrobě sýrů
(Boris Leshko)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//m2pvie// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka.
(Štěpán Marhons)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vyof7z// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu
(Pavel Vintr)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fmuop// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Markery v diagnostice přetrvávající slizniční atrofie, refrakterní celiakie a maligních komplikací u pacientů s celiakií
(Barbora Packová)2020, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ukpnx/ | Vnitřní lékařství / Vnitřní nemoci | Práce na příbuzné téma