Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

transglutaminase

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Characterisation of reaction products of milk proteins with transglutaminase
 (Dmytro Harkavchenko)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sox969// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Identifikace a studium inhibitoru lidské transglutaminázy 2 (TG2) z přírodních zdrojů.
 (Sára Plisková)

2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c78pw/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv transglutaminasy na texturu fermentovaných mléčných výrobků
 (Veronika Stetsenko)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//54tk6u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv ošetření mléka mikrobiální transglutaminasou na texturu sýrů
 (Aruzhan Kuzhaniyazova)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//n5dpj1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující modifikaci mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou
 (Nikola Durkačová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6k9ldv// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv modifikace bílkovin mikrobiální transglutaminasou na výrobu sýrů
 (Kateřina Ábelová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//4t6i4u// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití mikrobiální transglutaminasy při výrobě sýrů
 (Boris Leshko)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//m2pvie// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv modifikace mléčných bílkovin mikrobiální transglutaminasou na funkční vlastnosti mléka.
 (Štěpán Marhons)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vyof7z// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu
 (Pavel Vintr)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3fmuop// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Markery v diagnostice přetrvávající slizniční atrofie, refrakterní celiakie a maligních komplikací u pacientů s celiakií
 (Barbora Packová)

2020, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ukpnx/ | Vnitřní lékařství / Vnitřní nemoci | Práce na příbuzné téma