Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

trends czech gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
 (Varvara Stepanova)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
 (Natálie Válkyová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15485/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Trendy v kulinářských technologiích
 (Jiří Vaněček)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vývoj českého kulinářství
 (Kateřina Limbergová)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14236/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Význam otevřených kuchyní v české gastronomii
 (Filip Dlesk)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9902/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Food and Cusine of the Haná Region: then and now
 (Tereza Sehnalová)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11500/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
 (Kristýna KULHÁNKOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//c8a5eu// | Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - němčina | Práce na příbuzné téma