Theses on the same topic (having an identical keyword):
trends czech gastronomyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
(Varvara Stepanova)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic
The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
(Natálie Válkyová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15485/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic
Trendy v kulinářských technologiích
(Jiří Vaněček)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11958/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Vývoj českého kulinářství
(Kateřina Limbergová)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14236/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Význam otevřených kuchyní v české gastronomii
(Filip Dlesk)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/9902/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Food and Cusine of the Haná Region: then and now
(Tereza Sehnalová)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11500/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
(Kristýna KULHÁNKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//c8a5eu// | Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - němčina | Theses on a related topic