Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

trends in gastronomy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Rastlinná strava ako trend v stravovaní
 (Mariana Rožňaiová)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/y3d5a/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
 (Alexandra Šipekiová)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jk5gm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)