Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
trends in gastronomyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Rastlinná strava ako trend v stravovaní
(Mariana Rožňaiová)2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/y3d5a/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
(Alexandra Šipekiová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jk5gm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma