Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

trendy ceske gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Trendy v rozvoji zdravotního cestovního ruchu v České republice
 (Shoira Ibragimova)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14135/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Trendy spotřeby vína v ČR
 (Karel Kotera)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13283/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Organizování incentivního cestovního ruchu v České republice – trendy, návrhy
 (Magdalena Močková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12621/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice
 (Radek Tůša)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15085/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
 (Ondřej Jansa)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3n1r5a// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma

Význam národní gastronomie v cestovním ruchu České republiky
 (Hana Kostková)

2008, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/7563 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Aktuální trendy v řízení destinace cestovního ruchu v České republice a Slovenské republice
 (Gabriela Zajíčková)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6468/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
 (Miloš Bednář)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/cocrxp/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Význam otevřených kuchyní v české gastronomii
 (Filip Dlesk)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9902/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)