Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
trendy ceske gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Trendy v rozvoji zdravotního cestovního ruchu v České republice
(Shoira Ibragimova)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14135/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trendy spotřeby vína v ČR
(Karel Kotera)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13283/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Organizování incentivního cestovního ruchu v České republice – trendy, návrhy
(Magdalena Močková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12621/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Iveta MAŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Specifika a trendy ve školním stravování v segmentu veřejných vysokých škol v České republice
(Radek Tůša)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15085/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
(Ondřej Jansa)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3n1r5a// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma
Význam národní gastronomie v cestovním ruchu České republiky
(Hana Kostková)2008, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/7563 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Aktuální trendy v řízení destinace cestovního ruchu v České republice a Slovenské republice
(Gabriela Zajíčková)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6468/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
(Miloš Bednář)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/cocrxp/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Význam otevřených kuchyní v české gastronomii
(Filip Dlesk)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/9902/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma