Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

trendy v gastronomii. keywords

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
 (Klára Culková)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9399/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Nové trendy sdílené ekonomiky v cestovním ruchu
 (Luboš Vacek)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/m8pwg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza využívaní vybraných aktuálních trendů v hotelnictví
 (Jan Beránek)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cyhp3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Aplikace ekologického managementu v hotelech v České republice
 (Dina Zhussupova)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13153/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Význam korporátní klientely v Hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou
 (Aleš Toth)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/uu4td/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma