Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

triacylglycerols

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Enzymová příprava strukturovaných triacylglycerolů pro dětskou výživu
 (Jana Pauzová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zzeqi9// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Příprava a krystalizace strukturovaných triacylglycerolů
 (Katsiaryna Alishevich)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//d41q4c// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Příprava a vlastnosti strukturovaných triacylglycerolů pro tukové násady
 (Nadzeya Boidak)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//ed0z3t// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Strukturní triacylgyceroly pro roztíratelné tuky
 (Klára Hudecová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//zmmjkq// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Charakterizace triacylglycerolů argentační chromatografií ve spojení s hmotnostní spektrometrií
 (Hana Dvořáková)

2008, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5a4pcv// | Chemie a technická chemie / Technická fyzikální a analytická chemie: Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Inhibiční účinky mono, diacylglycerolů a triacylglycerolů na mikroflóru kuřecí kůže
 (Petra MAŇÁSKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j514go// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Lipidome LC/MS Analysis in the Insect Adaptation and Development Studies
 (Aleš TOMČALA)

2009, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//guhr9y// | Fyziologie a imunologie / Fyziologie a vývojová biologie | Práce na příbuzné téma

Variability of lipid classes and fatty acid composition during over ripening of oocytes from tench (\kur{Tinca tinca})
 (Anna KRZYŚKÓW)

2017, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fi7w9u// | Agricultural Specialization / Fishery and Protection of Waters | Práce na příbuzné téma