Theses on the same topic (having an identical keyword):

trichromaticke charakteristiky

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
 (Tereza Ćmielová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Charakteristika vybraných odrůd tichých vín
 (Jana Hupková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4eljpn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín
 (Monika Dvořáková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3bc2vy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
 (Kateřina Jurčová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4jie2r// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
 (Kateřina Jurčová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i1yy86// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
 (Nikola MARKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bbu3lm// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic