Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

trichromaticke charakteristiky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
 (Tereza Ćmielová)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika vybraných odrůd tichých vín
 (Jana Hupková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4eljpn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín
 (Monika Dvořáková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3bc2vy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
 (Kateřina Jurčová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4jie2r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
 (Kateřina Jurčová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i1yy86// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín
 (Kateřina Dadaková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kdex26// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
 (Nikola MARKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bbu3lm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
 (Nikola MARKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ff6ij7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma