Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
trichromaticke charakteristikyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fyzikálně-chemická charakteristika tichých vín
(Tereza Ćmielová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ys3h5d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika vybraných odrůd tichých vín
(Jana Hupková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4eljpn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín
(Monika Dvořáková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3bc2vy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4jie2r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i1yy86// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně chemická charakterizace vybraných odrůd tichých vín
(Kateřina Dadaková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kdex26// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
(Nikola MARKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bbu3lm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
(Nikola MARKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ff6ij7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma