Theses on the same topic (having an identical keyword):

trifosforecnan sodny

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Lucie GALIOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y3lszb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
 (Kristýna Vinklárková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//s6x91k// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Změna viskoelastických vlastností tavených sýrů v důsledku použití různých tavicích solí
 (Lucie Mynarčíková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8xnvbq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Sledování vlivu aplikace hlívy ústřičné Pleurotus ostreatus na vybrané vlastnosti masných výrobků
 (Jana Mrázková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmvk7x// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic