Theses on the same topic (having an identical keyword):
trifosforecnan sodnyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Lucie GALIOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//y3lszb// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vybrané vlastnosti tavených sýrů obohacené řeckým jogurtem
(Kristýna Vinklárková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//s6x91k// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Změna viskoelastických vlastností tavených sýrů v důsledku použití různých tavicích solí
(Lucie Mynarčíková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8xnvbq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Sledování vlivu aplikace hlívy ústřičné Pleurotus ostreatus na vybrané vlastnosti masných výrobků
(Jana Mrázková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmvk7x// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic