Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

trtinovy cukr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Je med opravdu zdravější než cukr?
 (Marie Neprašová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dfpl07// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Spotřebitelské preference při nákupu a spotřebě cukru a jeho alternativ v České republice
 (Kateřina Laňarová)

2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yaqkwh// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
 (Eliska Romankiv)

2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//0w3xd1// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Mezinárodní trh s cukrem
 (Tereza Medunová)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/45741 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma