Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
trtinovy cukrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Je med opravdu zdravější než cukr?
(Marie Neprašová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dfpl07// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské preference při nákupu a spotřebě cukru a jeho alternativ v České republice
(Kateřina Laňarová)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yaqkwh// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Porovnání umělých sladidel a cukru (sacharózy) z hlediska škodlivosti na zdraví
(Eliska Romankiv)2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//0w3xd1// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Mezinárodní trh s cukrem
(Tereza Medunová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/45741 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma