Theses on the same topic (having an identical keyword):

trvanlive a fermentovane salamy

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Probiotika a prebiotika v prevencii a liečbe porúch tráviaceho traktu
 (Ivana Strnadová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yc5k84// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů
 (Lucie PIRTYÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fzad75// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Theses on a related topic

Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Barbora Chytilová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
 (Romana Korandová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//zz1094// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
 (Monika Bělašková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xxgupq// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
 (Milada Vašíčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6pkcc1// | Technologie potravin / | Theses on a related topic