Theses on the same topic (having an identical keyword):
trvanlive a fermentovane salamyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Probiotika a prebiotika v prevencii a liečbe porúch tráviaceho traktu
(Ivana Strnadová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yc5k84// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů
(Lucie PIRTYÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fzad75// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Theses on a related topic
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Barbora Chytilová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ryrbl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
(Romana Korandová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zz1094// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Monika Bělašková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxgupq// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
(Milada Vašíčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6pkcc1// | Technologie potravin / | Theses on a related topic