Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

trvanlive salamy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
 (Milada Vašíčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6pkcc1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů
 (Lucie PIRTYÁKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//fzad75// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Analýza marketingové strategie společnosti KMOTR – Masna Kroměříž a.s.
 (Petra Petříková)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/58128 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
 (Michaela Nerádová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kddy3e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma