Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
trvanlive salamyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
(Milada Vašíčková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6pkcc1// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Systém posuzování jakosti masa jako vstupní suroviny pro výrobu trvanlivých a fermentovaných salámů
(Lucie PIRTYÁKOVÁ)2011, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//fzad75// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Zásady technologického zpracování a sortiment trvanlivých fermentovaných masných výrobků
(Monika Bělašková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xxgupq// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingové strategie společnosti KMOTR – Masna Kroměříž a.s.
(Petra Petříková)2013, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/58128 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma
Sledování změn mikrobiologické jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků v průběhu skladování
(Michaela Nerádová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kddy3e// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma