Theses on the same topic (having an identical keyword):
tscKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Traumatický stres a limbická iritabilita - možné souvislosti a nástroje měření jejich příznaků; studie psychometrických vlastností dotazníků TSC- 40, CPSI, LSCL- 33 v české verzi
(Zdeňka Rezková)2009, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/o1zuf/ | Psychologie / | Theses on a related topic
ANALÝZA MUTACÍ V GENU TSC2:srovnání účinnosti detekce metodou prosté DGGE a DGGE s tvorbou heteroduplexu.
(Petra KOTLÁROVÁ)2010, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//x95n3a// | Biologie / Zoologie | Theses on a related topic
Srovnání detekčních schopností metod DGGE a sekvencování u mozaikového výskytu bodových mutací TSC genů
(Veronika Smutná)2009, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého
• http://theses.cz/id//9vh3mk// | Biologie / Molekulární a buněčná biologie | Theses on a related topic
Korelace fenotypu a genotypu u pacientů s komplexem tuberózní sklerózy.
(Hana FILIPOVÁ)2016, Disertační práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//nalqfx// | Lékařská genetika / | Theses on a related topic
Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
(Milan Bartoš)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sft5jc// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
(Simona Maděrová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//v4k2rz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
(Petr ŽÍLA)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xk1i6l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
(Richardos-Nikolaos Salek)2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Helena Bačová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0qqgvv// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Analýza vlivu tchaj-wanského hokkienu, japonštiny a angličtiny na tchaj-wanskou standardní čínštinu
(Marek Tyleček)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cg1no/ | Humanitní studia / Kulturní studia Číny | Theses on a related topic