Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tucnostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv vybraných parametrů chovatelského prostředí na tučnost mléka holštýnských dojnic
(Josef Stoklas)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8bzqni// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Produkce biogenních aminů bakteriemi v mléce o různé tučnosti
(Kristýna Staňková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ffptdb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Vliv teploty na změnu povrchového napětí a viskozity mléka v závislosti na jeho tučnosti
(Markéta Lenikusová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2wn76p// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv zkrmování lněného semínka na kvalitu mléčného tuku koz
(Kateřina Malá)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//n8hzv6// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu probiotických bakterií během skladování vybraných mléčných výrobků
(Denisa Vanišová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/atagc/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy při výrobě a zrání přírodního sýra pomocí HPLC-RI
(Adéla Jarošová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ut6gsd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma