Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tuk v susineKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
(Alena Kratochvílová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zabalených v potravinářském vosku
(Jiří Ludvík)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6cdbzc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech
(Nela Švajdová)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//wxyurk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv reziduí v krmné mrkvi na vývoj a nutriční hodnotu cvrčků Gryllus assimilis
(Anežka Stratílková)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//63fmd6// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma
Analýza úrovně výživy a vybraných ukazatelů v daném zemědělském podniku
(Tereza FALTUSOVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9bfi2q// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Kvalita masa u kachen vykrmovaných v různých podmínkách chovu
(Dorota Hanáková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w7jpvd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Čočka a cizrna v jídelníčku lidí - klady a zápory
(Sandra Šlajchová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ekg9ha// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Účinky acylglycerolů na růst bakterií rodu Clostridium v tavených sýrech
(Kristýna JANEČKOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rc6tlm// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech
(Jan NAVRÁTIL)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mqsktb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnota jedlého hmyzu v závislosti na jeho zpracování
(Františka Lachmanová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ppv3oo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma