Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tuk v susine

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Změny jakosti tavených sýrů v důsledku sterilačního záhřevu
 (Alena Kratochvílová)

2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3n58b7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv použité kultury na vybrané parametry sýrů zabalených v potravinářském vosku
 (Jiří Ludvík)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6cdbzc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv furcellaranu na vybrané vlastnosti v tavených sýrech
 (Nela Švajdová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wxyurk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv reziduí v krmné mrkvi na vývoj a nutriční hodnotu cvrčků Gryllus assimilis
 (Anežka Stratílková)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//63fmd6// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma

Analýza úrovně výživy a vybraných ukazatelů v daném zemědělském podniku
 (Tereza FALTUSOVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9bfi2q// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma

Kvalita masa u kachen vykrmovaných v různých podmínkách chovu
 (Dorota Hanáková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w7jpvd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Čočka a cizrna v jídelníčku lidí - klady a zápory
 (Sandra Šlajchová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ekg9ha// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Účinky acylglycerolů na růst bakterií rodu Clostridium v tavených sýrech
 (Kristýna JANEČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rc6tlm// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Účinky monoacylglycerolů na růst Bacillus sp. v tavených sýrech
 (Jan NAVRÁTIL)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mqsktb// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnota jedlého hmyzu v závislosti na jeho zpracování
 (Františka Lachmanová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ppv3oo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)