Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tvaroh

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 18 prací)
Moderní trendy v asymetrické kryptografii
 (Tomáš Tvaroh)

2008, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/13804 | Aplikovaná informatika / Informatika | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologické parametry tvarohu a jejich změny v průběhu skladování
 (Anna Jiránková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hm8gd6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza JANŮ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu
 (Pavel Vintr)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3fmuop// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Významné mikroorganismy a dynamika jejich počtů v průběhu skladování tvarohu a vybraných výrobků z něj
 (Ludmila Košarišťanová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cki47b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vlákniny na senzorickou jakost tvarohů a tvarohových výrobků
 (Michaela Hrdličková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//py3ezn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nové trendy při zpracování mléka a výrobě tvarohů
 (Daniela Fikarová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//zgmvzo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce biogenních aminů mikroorganizmy izolovanými během procesu výroby tvarohů
 (Vlasta Flíčková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bbiryj// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 18 prací)