Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tvarohKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Moderní trendy v asymetrické kryptografii
(Tomáš Tvaroh)2008, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/13804 | Aplikovaná informatika / Informatika | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologické parametry tvarohu a jejich změny v průběhu skladování
(Anna Jiránková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hm8gd6// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
(Tereza JANŮ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu
(Pavel Vintr)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fmuop// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Významné mikroorganismy a dynamika jejich počtů v průběhu skladování tvarohu a vybraných výrobků z něj
(Ludmila Košarišťanová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cki47b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv vlákniny na senzorickou jakost tvarohů a tvarohových výrobků
(Michaela Hrdličková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//py3ezn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nové trendy při zpracování mléka a výrobě tvarohů
(Daniela Fikarová)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//zgmvzo// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce biogenních aminů mikroorganizmy izolovanými během procesu výroby tvarohů
(Vlasta Flíčková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bbiryj// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma