Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tycinkaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Proteinové tyčinky z pohledu nutričního terapeuta
(Zuzana Hledíková)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/x4456/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti tyčinek s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování
(Eliška Špačková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5cp0ze// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace a charakterizace sporotvorných tyčinek z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů
(Kristýna Floriánová)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ghcotv// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Gramnegativní nefermentující tyčinky jako původci infekcí spojených se zdravotní péčí
(Karolína GODI)2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//qa7d6z// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita raw tyčinek
(Jakub Rydval)2024, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4sjydp// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikroskopické houby jako kontaminanty raw tyčinek
(Jaroslav Vávra)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yx5wru// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Proteinové tyčinky s hmyzím proteinem: návrh a ekonomické zhodnocení marketingové strategie.
(Jana Tóthová)2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x63nrh// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Vliv kontaktu majitele a zvířecího mazlíčka na extraintestinální výskyt koliformních bakterií a nefermentujících tyčinek
(Tereza Málková)2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eM6876 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Odolnost grampozitivních sporulujících tyčinek izolovaných z archivních fotografických materiálů k dezinfekčním prostředkům
(Eva Musilová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fzbd1t// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Uvedení nové čokoládové tyčinky na český trh a její marketingová podpora
(Vojtěch Kubricht)2017, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/79018 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma