Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

tycinky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Proteinové tyčinky z pohledu nutričního terapeuta
 (Zuzana Hledíková)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/x4456/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Gramnegativní nefermentující tyčinky jako původci infekcí spojených se zdravotní péčí
 (Karolína GODI)

2023, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//qa7d6z// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Proteinové tyčinky s hmyzím proteinem: návrh a ekonomické zhodnocení marketingové strategie.
 (Jana Tóthová)

2022, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x63nrh// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Uvedení nové čokoládové tyčinky na český trh a její marketingová podpora
 (Vojtěch Kubricht)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/79018 | Ekonomika a management / Management | Práce na příbuzné téma

Konstrukční návrh prodejního automatu na energetické tyčinky
 (Martin Černošek)

2011, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//w6j4jt// | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma

Izolace a charakterizace sporotvorných tyčinek z potravin nepodporujících rozvoj mikroorganizmů
 (Kristýna Floriánová)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ghcotv// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti tyčinek s přídavkem hmyzího prášku v průběhu skladování
 (Eliška Špačková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5cp0ze// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kontaktu majitele a zvířecího mazlíčka na extraintestinální výskyt koliformních bakterií a nefermentujících tyčinek
 (Tereza Málková)

2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eM6876 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma

Mikroskopické houby jako kontaminanty raw tyčinek
 (Jaroslav Vávra)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yx5wru// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Odolnost grampozitivních sporulujících tyčinek izolovaných z archivních fotografických materiálů k dezinfekčním prostředkům
 (Eva Musilová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fzbd1t// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)